Varnásrama-dharma

Társadalmi rendszer, melyet Isten teremtett

"Örök-e a kapcsolat a bhakták között?"

2016. szeptember 25. 11:05 - varnasrama

Varnásrama- dharma lecke sorozat 20. rész

Válasz: Igen, a kapcsolat örök, mindenkivel örök. Minden élőlénnyel örök kapcsolatunk van, vagy közvetlenül vagy közvetve, de a mostani kapcsolataink ezen a testen függnek. Azok nem mennek a lelki világba. Ha itt valakinek a férje vagy felesége vagyok, az nem jelenti, hogy a lelki világban férj-feleség leszünk. Ott mások a viszonyok. És mindenkinek mindenkivel örök viszonya van, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki közel van egymáshoz.

Forrás:  H.D.G. Srila Sivaráma Szwámí Mahárádzsa, Új-Vradzsadháma, 1995. augusztus 8.

Ez a kiadvány Õ Isteni Kegyelme Sríla Sivarama Swámi Mahárádzsa Krisna-völgyben adott, 1995 júliusában és augusztusában elhangzott elõadásainak anyagát tartalmazza. Mivel az elõadások élõszóban hangzottak el, a szövegek nyilvánvalóan az élõ beszéd sajátosságait hordozzák magukon. Bízunk benne, hogy az elõadások anyaga így is könnyen követhetõ és élvezetes lesz a tisztelt olvasók számára. A Szerkesztõk

artworks-000122066349-jgau58-t500x500.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varnasrama.blog.hu/api/trackback/id/tr711741493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása